Tarieven

Natuurvoedingsconsulten

Kennismaking

Voor een eerste kennismaking kun je mij altijd bellen of mailen. Wil je hierna graag verder dan mail ik je een vragenlijst en maken we een afspraak voor het intakegesprek.

de onderstaande prijzen zijn inclusief BTW.
service duur prijs
Intakegesprek ca 60 minuten € 60,-
Tijdens de intake bespreken we aan de hand van de ingevulde vragenlijst je doelen, huidige voedingspatroon, bewegingspatroon en eventuele lichamelijke klachten. Afhankelijk van je doel, zal ik je meten en wegen. Aan het eind van het gesprek bespreken we de mogelijkheden voor een vervolgtraject op basis van je wensen. Via de mail ontvang je tevens een schriftelijk advies, afgestemd op je leefpatroon en doelen.
Vervolgconsulten ca 30 minuten € 30,-
Tijdens het vervolggesprek kijken we of je de gegeven adviezen hebt kunnen toepassen in je dagelijkse leven en waar nog eventuele knelpunten zijn. Is je doel afslanken dan meet en weeg ik je nogmaals en bekijken we aan de hand van ontwikkelingen in spiermassa of je op een gezonde wijze aan het afslanken bent. Afhankelijk van je wensen, krijg je aanvullend advies en informatie.
Pakket : Intakegesprek + 5 vervolgafspraken intakegesprek ca. 60 minuten, de vervolgafspraken ca. 30 minuten Pakketprijs: € 150,-
Als je graag wat intensievere begeleiding wil en een stok achter de deur is dit pakket een goede optie. Na het intakegesprek zien we elkaar dan in een voor jou prettige frequentie, waarbij je iedere keer wordt gemeten en gewogen om de voortgang inzichtelijk te maken.
Massage therapieën en workshops
service duur prijs
Holistic Pulsing ca 1 ½ uur € 60,-
Gezichtsmassage met handreflex en hotstones ca 50 min € 35,-
Oorkaarstherapie met oorreflex dagdeel € 30,-
Workshop Introductie Holistic Pulsing 1 en 2 ca 1 ½ uur € 45,-