Outdoor training

Bewegen in de buitenlucht is gezonder dan in een sportschool. Dat blijkt uit een nieuwe Britse studie. Volgens wetenschappers heeft bewegen in de buitenlucht een positief effect op zowel de geestelijke als de lichamelijke gezondheid.

FitNJoy

Leuke outdoortraining gebruik makend van de mogelijkheden die het park biedt. In een ongedwongen en gezellige sfeer werken we aan het opbouwen van de conditie en het versterken van de spieren, ieder op zijn eigen niveau. Na afloop is er voor de liefhebber een kop thee op de parkeerplaats.

XCO Walking & Running

De XCO-training is een totaal training waarbij gebruik wordt gemaakt van een XCO-trainer. De XCO-Trainer, een buis gevuld met bewegende massa, zorgt ervoor dat je constant je ‘natuurlijke korset’ aanspant. Je traint conditie, spieren en bindweefsel. De XCO-buizen geven bij het begin en het eind van iedere beweging een aanvullende belasting op de spier- en bindweefselstructuren van het hele lichaam. Dit bijzondere effect wordt de Reactive Impact genoemd en is de essentie van een XCO training. Hiermee onderscheidt de XCO-Trainer zich van gewichtsoefeningen en fitnessapparaten, waarbij dit effect niet optreedt.

Bewegen moet plezier zijn op je eigen niveau en daar streven wij naar tijdens de trainingen !

Wij verzamelen op de parkeerplaats van het Leeghwaterbad.
Er is geen slecht weer, alleen slechte kleding !
Slechts bij gladheid en onweer vinden wij het niet verantwoord om op pad te gaan.

Dag Tijd Training Prijs
Woensdag 9.00-10.00 u. FitNJoy € 4,50 / keer
Vrijdag 9.00-10.00 u. XCO Walking & Running € 4,50 / keer

Wilt u meer weten of een afspraak maken? Klik dan hier of op de knop contact.